Produkter til pust caff pulver (4)

Premium okseleverpulver (fødevarekvalitet)

Premium okseleverpulver (fødevarekvalitet)

Vi er blevet spurgt igen og igen efter et rent okseleverpulver, spørg ikke mere. Vi har igen fundet et produkt af høj kvalitet. Dette 100% rene okseleverpulver er et fantastisk supplement til enhver agn, perfekt til stort set enhver agn-applikation. Dette meget attraktive/løselige leverpulver har et imponerende proteinindhold på 67% sammen med fremragende palatabilitet og ernæringsmæssige egenskaber, hvilket gør det til en fast bestanddel i fiskeagn/foderindustrien så længe vi kan huske, bestemt ikke noget man skal gå glip af, især i de koldere måneder. Anbefalet inklusionsniveau er op til 100g pr. kg basisblanding, afhængigt af andre opløselige ingredienser der anvendes i din blanding. Fantastisk multi-range produkt, nyttigt til foderapplikationer/ spod/stick/base/pelletblandinger osv. Fugtighed 5% Protein 67% Aske 6% Fedt 20%
Helmælkspulver (FCMP)

Helmælkspulver (FCMP)

Helmælkspulver er et mejeriprodukt fremstillet ved fordampning af frisk pasteuriseret sødmælk. Produktet kaldes også Helmælkspulver afhængigt af regionen. Helmælkspulver har mange anvendelser i fødevareindustrien. Det bruges primært i konfekture-, chokolade- og isindustrien samt i bagværksindustrien. Det anvendes også i produktionen af frosne fødevarer, mælkebaserede drikke, instant supper osv.
Valleprotein koncentrat 80%

Valleprotein koncentrat 80%

Mælkeproteinkoncentrat (MPC) er et koncentreret mælkepulver, der typisk indeholder 80% mælkeprotein. Det fremstilles af frisk og pasteuriseret skummetmælk gennem filtrering og spraytørring. Forholdet mellem høj proteinindhold og lav laktoseindhold gør, at dette produkt ofte anvendes i produktionen af lavkulhydratfødevarer samt proteinberigede drikkevarer. Det kan også tilsættes blandt andet til bagværk, desserter, foderprodukter, mælkeprodukter, saucer og oste.
Valle permeat

Valle permeat

Permeat er produceret af frisk pasteuriseret skummetmælk, der er fremstillet efter ultrafiltrering af mælk for at udvinde proteiner og fedtstoffer. Produktet tørres derefter ved hjælp af avancerede spraytørringsteknikker. Produktet kaldes nogle gange "afskummet valle", når det er fremstillet af valle. Da vallepermeat er rigt på laktose, men har et lavt proteinindhold, kan det anvendes til produktion af slik, bagværk og fedtstoffer. Det tilsættes også til produktion af is, smeltede oste, drikkevarer og kosmetik.